Vestby quiltelag

"Vi syr sammen så ofte vi kan"

Historikk

Det hadde lenge vært flere svært aktive quiltere i Vestby, og det ble til og med arrangert to utstillinger før man kom så langt som til å danne et quiltelag.

På utstillingen i 2006 viste det seg at det var stor interesse for å lage en quilteklubb hvor man kunne komme sammen og dele erfaringer, få ny inspirasjon og ellers ha et hyggelig samvær med likesinnede.

Tre damer tok initiativ til å gå videre med tanken om å starte en quilteklubb, Elin Ombudstvedt, Gro Nordby og Kjerstin Holmås Børmarken. Alle de kjente i quiltemiljøet og kunder som kom innom "Bryggerhuset" (butikken til Elin i Vestby sentrum), ble spurt om de hadde interesse av en slik klubb.

I desember 2006 ble alle invitert til biblioteket i Vestby for å finne ut om det var mange nok.  Interessen var stor og det kom 25 damer som alle var positive til å starte Vestby quiltelag.

Stiftelsesmøtet var 31. januar 2007, og i tiden etter dette har laget vokst til 50 medlemmer - ikke bare fra Vestby - men quiltere fra Drøbak, Moss og Son har også funnet veien.  De fleste medlemmene er svært aktive, både når det gjelder å sy og når det gjelder å delta på møtene.

      Gro                                             Kjerstin                                       Elin

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use