Vestby quiltelag

"Vi syr sammen så ofte vi kan"

Vestby quiltelag har en årlig quilte-tur, ofte til ukjent mål. Disse er svært sosiale, i tillegg til at vi får ny inspirasjon og mulighet til en god "quiltehandel".

***

"BLÅ-TUREN" 2015 går av stabelen 30.mai. Pris kr 350,- (400, - for gjester). Gi beskjed om evt matallergi.

vivhei@online.no

 

"BLÅ-TUREN" 2014 gikk til Årjäng/Lennartfors og Lapp-Elisa. Bilder fra turen - se Fotoalbum

"BLÅ-TUREN" 2013 gikk til Linköping.

Bilder fra turen finner du i vårt Fotoalbum

"BLÅ-TUREN" 2012, som gikk av stabelen lørdag 2. juni ble en hyggelig opplevelse for alle deltagerne.  I strålende solskinn ble vi hentet av Tom med bussen sin på Vestby, og denne gangen ble ikke turen så lang - første stopp var "Lille Stasjon" i Lierbyen utenfor Drammen, hvor vi ble veldig godt mottatt av hyggelige damer og en spennende og innholdsrik butikk. Vi koste oss blant stoffer og diverse andre fristelser, kaffe og nybakt kringle stod klar - og de fleste av oss fant noe de hadde lyst på. Besøket ble avsluttet med en demonstrasjon av Anna-Malin som viste oss en enkel måte å sy i glidelås i små toalettmapper - noe som imponerte oss alle sammen.

Bussturen videre gikk tilbake mot Oslo på små hyggelige veier, via Liertoppen og Sandvika og endte på Bærums Verk i Lommedalen. Her var det marked og liv og røre overalt. Etter en matbit på en av de mange spisestedene møttes vi i "Lappemakeriet" - til flere fristelser og massevis av inspirasjon og gode ideer! Etter en times tid fikk alle sammen plass rundt bordet i et av de hyggelige lokalene, det var kaffe og kaker mens vi fikk en spennende presentasjon av Trine Bakke og Anne Kjersti Johansen.

Det ble tid til en siste rusletur på Bærums Verk før vi møttes i bussen kl. 16.45 og Tom fikk oss trygt tilbake til Vestby. Bussturen hjem ble ekstra hyggelig takket være Toms veivalg gjennom Oslo med spennende guiding. Blåturene våre ville ikke vært de samme uten hans interessante kommentarer underveis!

TAKK FOR EN FIN DAG ALLE SAMMEN!

Vi fikk hyggelig mottagelse på "Lille Stasjon" 2012

Lunsj i det fri på Bærums Verk 2012

"Ut i Det Blå Tur"

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Ved langbordet på "Lappermakeriet"

Flere bilder fra turen:    

**********

I 2011 gikk turen til Tønsberg og Skien med buss. På veien besøkte vi også Åsgårdstrand.

Fra besøket hos Åsne i "Quiltefryd" i Tønsberg

Nydelig lunsj ble servert av Kari og hennes hjelpere

på "Quiltetorvet" i Skien